SoundLink® Bluetooth® zvučnik III
    5.00 - Prosječna ocjena na Bose.com  
 
Osnovni model bez štitnika
  Gray
Modeli sa štitnicima u boji
  Gray
  Blue
  Orange
  Green
  Pink
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Uopšteno o SoundLink® Bluetooth® III zvučniku

Podijelite muziku. Pokažite stil.

Sa ovm uređajem imaćete sve na jednom mjestu - prijatelje i omiljenu muziku - i sve to u sopstvenom stilu. SoundLink® Bluetooth® III zvučnik je najbolji mobilni Bluetooth® zvučnik koji proizvodi Bose. Duže svira i glasniji je od svog prethodnika, sa naprednim Bose® tehnologijama koje u kombinaciji daju punoću, čistoću i dubinu reprodukovanog zvuka. Sa štitnicima dostupnim u više boja pokažite svoj stil

 

  • Naš najbolji mobilni Bluetooth® zvučnik, reprodukuje pun, čist i dubok zvuk
  • Bežično povezivanje sa vašim smartphone-om, tablet-om ili drugim Bluetooth® uređajem
  • Baterija daje do 14 sati neprekidnog rada
  • Štitnici za uređaj dostupni u više boja štite od ogrebotina i pokazuju vaš stil

Povežite ga sa Bluetooth uređajem i to je to

 

Ovaj kompaktni zvučnik se jednostavno uparuje sa vašim smartphone-om, iPad-om ili nekim drugim Bluetooth® uređajem.

Domet uređaja je 9-10m max tako da možete neometano uživati u omiljenoj muzici bez dodatnog petljanja sa kablovima.

Jednostavno pritsnite i držite pritisnuto Bluetooth® dugme na vrhu kućišta i onda odaberite SoundLink® speaker III na vašem Bluetooth® uređaju.

Zvučnik ima mogućnost da "pamti" 6 najviše korištenih uređaja tako da je ponovno korištenje nekog od njih izuzetno jednostavno.

Izuzetne performanse

 

Nije tajna: Slušanje muzike donosi dobar provod i ugodno provedeno vrijeme. Ovaj zvučnik to omogućuje. Dva "driver" zvučnika u kombinaciji sa dva pasivna radijatora daju izuzetno kvalitetan zvuk bez obzira na pojačanje glasnoće. Plus, slušajući ovaj zvučnik čuti ćete bas bez presedana, bas koji nikada nećete čuti niti u jednom sličnom kompaktnom zvučniku drugih proizvođača. Dodatna poboljšanja u procesiranju digitalnog signala vam daju mogućnost da muziku slučate na većoj glasnoći nego što ste mogli u prethodnoj verziji ovog Bluetooth® uređaja.

Forma i funkcija

 

Nije samo muzika ono što privlači. Sam dizajn i izgled ovog zvučnika će također učiniti isto. Zaobljeni uglovi i tanki profil ostavljaju snažan utisak, posebno ako zvučnik opremite sa dodatnim štitnikom dostupnim u više boja. Zvučnik je dovoljno mali da ga možete nositi u torbi ili ruksaku. Silikonski panel sa komandama čuva od prljavštine i prašine dok metalni perforirani oklop osigurava dugotrajnost i otpornost.

Pokažite svoj stil

 

 

Opcioni mekani štitnici dodaju dašak vašeg stila plus vrše zaštitnu ulogu - Za vaš SoundLink® III zvučnik

 

Više informacija

 

 

  • AUX priključak daje mogućnost audio konekcije putem drugih uređaja povećavajući šarolikost izvora reprodukcije.
  • USB port omogućava ažuriranje softvera za kompatibilnost sa budućim Bluetooth® proizvodima
  • Kompaktni strujni adapter dizajniran tako da se lako i jednostavno transportuje sa zvučnikom u torbi ili ruksaku, idealan za putovanja
  • Opcioni 12V auto punjač za punjenje baterije vašeg zvučnika dok putujete

 

Tehnički detalji i specifikacije

 

SoundLink® Bluetooth® zvučnik III

 

Tehnički detalji

 

 

DIMENZIJE

 

Zvučnik:

Visina: (13.15 cm)

Širina: (25.6 cm)

Dubina: (4.8 cm)

Težina: (1.37 kg)

 

Zidni punjač:

Kabal: (1.37 m)

 

Dodatne informacije:

Wireless domet: do 9m

Baterija: do 14 sati rada

Mreža: 220V

 

ULAZI / IZLAZI

3.5 mm AUX

Micro USB port

 

 

 

 

Najčešća pitanja i odgovori

 

Koliko je ovaj uređaj drugačiji od SoundLink® Mini Bluetooth® uređaja?

SoundLink® III zvučnik svira glasnije i ima bolju reprodukciju bas tonova u odnosu na SoundLink® Mini uređaj. Kao takav idealan je za slušanje muzike tokom zajedničkih druženja. Ukoliko tražite manji i laganiji zvučnik (0.67 kg) sa akcentom na portabilnost onda je SoundLink® Mini zvučnik odličan izbor.


 

Da li SoundLink® Bluetooth® III zvučnik podržava Wi-Fi® ili WiDi ?

Ne. jedina bežična konekcija za ovaj zvučnik je Bluetooth® konekcija. Ukoliko tražite zvučnike koji se mogu priključiti putem kućne Wi-Fi mreže onda pogledajte SoundTouch bežične muzičke sisteme.


 

Kolika je autonomija baterije u ovom uređaju?

Potpuno napunjena baterija daje otprilike do 14 sati reprodukcije. To je za 30% više produženo trajanje rada baterije u odnosu na prethodni model.


 

Da li zvučnik ima ugrađen zaštitnik?

Ne. Novi industrijski dizajn omogućava da zvučnik stoji samostalno bez potrebe za ugrađenim štitnikom koji usput obavlja i funkciju držača a koji je bio dio uređaja u prethodnom modelu.


 

Kako se kontrolišu funkcije na ovom zvučniku?

Dugmad za uključivanje/isključivanje i za jačinu zvuka se nalaze na samom zvučniku. Za ostale funkcije koristite vaš smartphone ili neki drugi priključeni uređaj za izmjenu muzičkih sadržaja, streaming putem interneta i sl.


 

Koji je bežični domet ovog uređaja?

U prosjeku uređaj će raditi u prečniku od 9m od vašeg Bluetooth uređaja. Zidovi i konstrukcijske prepreke mogu uticati da krajnji domet bežičnog signala.

 

Može li se vršiti streaming muzike (Spotify itd...) sa računara na SoundLink® III zvučnik?

Da. Sve dok vaš računar ima Bluetooth adapter i ako se nalazi u prečniku od cca 9m od SoundLink® Bluetooth® III zvučnika


 

Ukoliko koristim moj smartphone preko SoundLink® Bluetooth® III zvučnika, da li če se zvuk razgovora čuti na zvučniku?

Ne. Telefonski poziv će prekinuti reprodukciju muzike ali će raditi isključivo preko vašeg smartphone uređaja. Kada se razgovor završi reprodukcija će se automatski aktivirati na mjestu gdje je prekinuta u momentu telefonskog poziva.

 


Dodaci i opcije

 

 

Dodaci i opcije

Štitnici

SoundLink® III štitnik

Pokažite stil i učinite vaš SoundLink® III zvučnik da izgleda fenomenalno sa višebojnim štitnicima. Štitnik je posebno dizajniran da štiti zaobljene ivice aluminijumskog kućišta uređaja od ogrebotina ili oštećenja izazvanih dugotrajnim korištenjem. Možete odabrati sivu, plavu, narandžastu, zelenu ili roze boju štitnika. Montaža štitnika je jednostavna zahvaljujući izdržljivom zip zatvaraču. Nakon što postavite štitnik, vaš zvučnik je "obučen i spreman za izlazak".

Baterije i punjači

Punjači (portabl i auto) za SoundDock® i SoundLink® uređaje

SoundDock® i SoundLink® auto punjač koristi standardni 12V priključak u autu. On omogućava punjenje baterije i slušanje muzike. Također putem ovog punjača možete puniti i vaš iPod/iPhone ukoliko je priključen na dock SoundDock® uređaja.