BOSE Sport Earbuds slušalice

4.4 () Rating on bose.com


Dostupne u slijedećim varijantama:

 

 

Za više informacija pozovite nas na: +387 (0)33 20 94 59

 

BOSE SPORT EARBUDS SLUŠALICE

NAPRAVLJENE DA IZDRŽEBose Sport Earbuds slušalice su dizajnirane sa jednom namjerom. Da omoguće nesmetano treniranje reprodukujući vrhunski kvalitet zvuka uz ugodno i sigurno prijanjanje u ušne školjke. Primjenom naših patentiranih tehnologija zvuk koji čujete je čist, balansiran, bez obzira koliko glasno pojačate nivo. Uglađeni dizajn slušalica omogućava da prijanjanju uz samu ušnu školjku a silikonski nastavci neće praviti smetnju vašim ušnim školjkama niti će ispasti bez obzira koliko dugo nosite slušalice i kakve pokrete pravite. BOSE Sport Earbuds slušalice - naše najbolje od najboljih.

VRHUNSKI ZVUK

Trenutna motivacija

Bose Sport Earbuds slušalice stvaraju dojam da se izvođač i muzičari nalaze odmah uz vas, dajući motiv da trčite kilometar duže ili uradite još jednu seriju vježbi. Naš patentirani dizajn akustičkog port-a u kombinaciji sa visoko efikasnim zvučnicima (driver-ima) daju osjećaj punog zvuka iz slušalica malih dimenzija. Volume-optimized Active EQ tehnologija koju smo ugradili u slušalice automatski pojačava niske i visoke frekvencije tako da je zvuk bilo da se radi o pozivima, muzici ili video materijalima u svakom trenutku balansiran na bilo kojem nivou jačine. A novi StayHear™ Max silikonski nastavci tijesno prijanjaju uz ušni kanal što je kritično za reprodukciju niskih frekvencija koje daju dinamiku i emocije muzici usput blokirajući vanjsku buku omogućavajući da se fokusirate na muziku koju slušate.

SIGURNE I UGODNE ZA NOŠENJE

Uvijek na mjestu

Uz Bose Sport Earbuds slušalice dobijate tri veličine StayHear™ Max nastavaka tako da nećete imati problema sa odabirom odgovarajuće veličine.
Nastavci su proizvedeni od mekog silikona te je svaki dio njihove površine koji dodiruje vaše uho mekan i ugodan. Oblik nastavaka te materijal od kojeg su nastavci izrađeni omogućava da se pritisak ravnomjerno rasporedi po površini koja dodiruje uho izbjegavajući dodatni pritisak na najosjetljivije dijelove ušne školjke. Jedinstveni oblik nastavaka ujedno obezbjeđuje da slušalice leže sigurno i na mjestu, bez potrebe za nekakvim dodatnim držačima i sve to bez obzira koliko energično tresete glavom, ili skačete.

OTPORNE NA VLAGU I ZNOJ

Trajne i pouzdane

Dizajnirane da budu otporne na znoj i vlažne vremenske prilike, Bose Sport Earbuds slušalice tokom proizvodnog procesa prolaze rigorozne testove kvalitete i otpornosti da bi se osiguralo da uvijek budu u vrhunskom stanju baš kao što i vi, baveći se sportom, održavate tijelo i duh. Slušalice su označene oznakom kvaliteta IPX4, što znači da je elektronika unutar slušalica zaštićena od prskanja vode u slučaju da se zateknete na otvorenom dok je kišovito.

JASAN I ČIST ZVUK TOKOM POZIVA

Nesmetano razgovarajte dok se krećete

Kada odgovorite na telefonski poziv dok nosite Bose Sport Earbuds slušalice, umjesto da prekinete vaše trenutne aktivnosti jednostavno dva puta dodirnite po desnoj slušalici za odgovor ili jednom pritisnite i držite pod pritiskom za odbacivanje poziva. Ukoliko odgovorite, sagovornika ćete čuti čisto i jasno u obje slušalice, U međuvremenu, zahvaljujući posebnom razmještaju mikrofona, vaš glas će biti izolovan od buke iz okruženja te će vas vaš sagovornik čuti čisto i jasno također.

JEDNOSTAVNA KONTROLA

Kontrolišite dodirom prstiju

Umjesto kontrolnih dugmadi Bose Sport Earbuds slušalice posjeduju "capacitive touch interface". To znači da se cijela vanjska površina svake slušalice ponaša kao Touchpad. Na desnoj slušalici laganim prelazom preko površine na gore ili na dole pojačavate ili smanjujete jačinu zvuka, Duplim dodirom aktivirate Play/Pause kontrole ili odgovarate na telefonske pozive. A na lijevoj slušalici duplim dodirom pokrećete prečicu po vašem izboru (kao što je provjeravanje nivoa baterija - opcije koje postavljate kroz vašu Bose Music aplikaciju).

POTPUNO BEŽIČNE

Bež žica. Bez prepreka.

Kao istinske bežične Bluetooth® slušalice, Bose Sport Earbuds slušalice nude potpunu slobodu pokreta. Sve dok ste u dometu vašeg uređaja (9 m) čuti ćete šta uređaj reprodukuje. A sa posebno dizajniranom antenom sakrivenom u vanjskom omotaču svake slušalice bićete konstantno povezani.

DO 5 SATI REPRODUKCIJE

Neće odustati prije nego što vi to učinite

Bose Sport Earbuds slušalice obezbjeđuju do 5 sati rada sa jednim punjenjem. Pune se tako što se ubace u njihovu pripadajuću zaštitnu kutiju. Ukoliko je zaštitna kutija napunjena, automatski će početi puniti slušalice. Napunjena kutija obezbjeđuje dva puna punjenja slušalica što znači do 10 sati upotrebe. A ukoliko slušalicama iscrpite baterije dok ste u pokretu, brzo 15 minutno punjenje će vam omogućiti do 2 sata upotrebe.

Podešavanja, ažuriranja, i još mnogo toga.

Bose Sport Earbuds slušalice povežite sa besplatnom Bose Music aplikacijom, koje će vam omogućiti da date naziv vašim slušalicama, postavite kontrole na način koji vam se dopada, provjerite stanje vaših baterija, podesite vašu Bluetooth konekciju-e i još mnogo toga. Također, provjeravajte dostupnost novih ažuriranja i uživajte u opcijama koje ona donose.

Dva istinski bežična modela

Kristalno čist i jasan zvuk. Ne možete pogriješiti odabirom Bose QuietComfort® Earbuds slušalica ili Bose Sport Earbuds slušalica.

QUIETCOMFORT® EARBUDS SLUŠALICE

Najnaprednije slušalice sa eliminacijom vanjske buke.

SPORT EARBUDS SLUŠALICE

Proizvedene da traju.

SPECIFIKACIJE

Dimenzije/masa

Slušalice: 0.74" H x 1.05" W x 0.83" D (0.24 oz svaka)

Punjiva zaštitna kutija: 1.18" H x 3.6" W x 1.63" D

USB kabal: 12''

Materijali

Slušalice: Plastic/gold plating/polymer coating

Nastavci: Silicone

Punjiva zaštitna kutija: Hard plastic


Baterije

Trajanje punjenja: Do 5 sati

Vrijeme potrebno za punjenje: 2 sata

Vrijeme potrebno za punjenje zaštitne kutije: 3 sata

Brzo punjenje: 15 minuta za 2 sata reprodukcije

Metod punjača: USB-C

Vrsta baterija (slušalice): Lithium-ion (metal-enclosed coin cell)


Vrsta baterija (punjiva kutija): Lithium-ion (pouch cell)

Automatska on/off opcija za zaštitu životnog vijeka baterije


Mikrofoni

Ukupno 4 mikrofona


Bluetooth

Bluetooth domet: do 9m

Bluetooth verzija: 5.1

Codec: SBC and AAC


SADRŽAJ PAKOVANJA

2 Bose Sport Earbuds slušalice (sa medium size nastavcima)

Punjiva zaštitna kutija

Par malih i par velikih silikonskih nastavaka

USB-C (A to C) kabal za punjenje

Uputstvo za korištenje

Sigurnosne informacije