Uvećan doživljaj. Sada i moguće.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 pružaju sve što očekujete od njih — A također i ono za što ste mislili da je nemoguće. Sada su to smart slušalice koje vam omogućuju da držite glavu uspravno i obraćate pažnju na okolinu a u isto vrijeme dozvoljavaju jednostavan pristup glasovnim asistentima. Obavljajte telefonske pozive koristeći moćan sistem mikrofona koji je bez konkurencije u klasi. Kao dodatak, tu je i Bose AR*, prvi takve vrste uopšte, audio sistem za uvećanje doživljaja. Ovaj sistem omogućava nova spektakularna iskustva tokom slušanja audio sadržaja. Slušalice su dostupne u više dizajna/boja.

KUPI


BLUETOOTH


INTUITIVNE KONTROLE


VRHUNSKI MIKROFON


DO 20 SATI TRAJANJE BATERIJE


KONTROLA NIVOA REDUKCIJE BUKE


BOSE AR UKLJUČEN
GLAVA GORE. RUKE SLOBODNE.
SLUH OČARAN.

Adaptivni mikrofon za superiornu osjetljivost na glas.

Bose Headphones 700 posjeduju nenadmašan sistem od 4 mikrofona koji prima i izolira vaš glas dok u isto vrijeme poništava buku okoline. Na ovaj način čujete bolje i bolje vas čuju. Kao nikada do sada - čak i u jako bučnim sredinama.

Trebate odgovore? Jednostavno pitajte.

Ove slušalice su namjenski optimizovane za korištenje sa Google Assistant and Amazon Alexa servisima. U opcijama vaše Bose Music aplikacije možete izvršiti odabir servisa. Za aktivaciju asistenta jednostavno pritisnite dugme na desnom zvučniku.

NOVI IZGLED. NOVE MOGUĆNOSTI.

Slušajte okolinu. Ali pod sopstvenim uslovima.

U modelu Bose Headphones 700, uspjeli smo poboljšati čak i ono po čemu smo najpoznatiji. Sada je moguće odabrati nivo izolacije okolne buke i to u 11 predefinisanih nivoa redukcije/filtracije. Kako povećavate nivo filtracije, trenutno smanjujete mogućnost ometanja, koje se može doživjeti na mjestima gdje je povećan nivo buke. Nasuprot tome, smanjivanjem nivoa filtracije postajete svjesni vašeg okruženja sve do nivoa na kojem vanjske zvukove čujete kao da ne nosite slušalice. Conversation Mode trenutno pauzira slušanje muzike i omogućava komunikaciju propuštajući zvuk izvana - savršen sistem za situacije kada trebate naručiti nešto u omiljenom caffe baru ili obaviti razgovor sa saradnicima.

UVEĆANA REALNOST, DOJAM ZA UŠI, NE ZA OČI.

Izvucite maksimum iz vašeg smart telefona dok se nalazi izvan dohvata.

Bose AR* je prva te vrste tehnologija koja uvećanjem doživljaja reprodukcije pruža potpuno nova spektakularna iskustva tokom slušanja, omogućavajući vam da se u potpunosti posvetite slušanju a opet, da u isto vrijeme, u potpunosti budete svjesni svoje okoline. Kombinovanjem snage audio uređaja za nošenje, mobilnih uređaja i integrisanih aplikacija Bose AR otvara mogućnosti da doživite putovanja, vježbanje, učenje, igru i još više na potpuno novi način, uvećavajući doživljaj slušanja vašim ušima a ne vašim očima. U zavisnosti od regiona i tehnološke platforme Bose AR opcije mogu biti različito dostupne.

Kako funkcioniše Bose AR tehnologija?

Bose AR-enabled proizvodi posjeduju senzore pokreta inkorporirane u kućište slušalica koje, dok ih nosite, detektuju orijentaciju glave kao i pokrete tijela. Bose AR-sofisticirana aplikacija koristi informacije dobijene od senzora zajedno sa podacima o lokaciji na kojoj se nalazite, dobijenim od vašeg mobilnog uređaja, te nudi audio sadržaje bazirane na tim informacijama.


Vaša muzika? Kvalitetnija nego ikada.

Uz Bose Headphones 700 iskusićete užitak u slušanju omiljenih audio sadržaja. Za sve to je zadužen vrhunski BOSE audio kvalitet reprodukcije na svim nivoima jačine zvuka uz aktivni EQ i impresivan bas. Tiho ili glasno, vaša muzika će zvučati tačno onako kako treba.

Bose Music app: Potpuna kontrola

Bose Music aplikacija je zadužena za menadžment vaših muzičkih sadržaja i kontrolu samog uređaja a sve u cilju da vaši Bose Smart proizvodi zajedno pruže užitak slušanja.SPECIFIKACIJA

Dimenzije/težina


Slušalice: 8" x 6.5" W x 2" D (8.96 oz)

Torbica za nošenje: 8.6" x 7" W x 2.4" D (6.25 oz)

Audio kabal: 106cm

USB kabal: 50cm

Detalji


Bluetooth verzija: Bluetooth 5.0

Bluetooth domet: Do 10m

Vrijeme punjenja baterija: Do 2.5 sati

Vrijeme brzog punjenja: 15 minuta za 3.5 sati slušanja

Vrijeme slušanja do potpunog pražnjenja baterije: Do 20 sati

USB-C konekcija

Pakovanje


Bose Noise Cancelling Headphones 700

Audio kabal

USB kabal za punjenje

Torbica za nošenje

Uputstvo za korištenje

Copyright (c) 2016 RASA d.o.o. Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

Web Hosting & Web Design by: Total Solutions d.o.o.