Bose QuietComfort® 45 Headphones

4.5 (1402) Rating on bose.com


Dostupne u slijedećim varijantama:


Za više informacija pozovite nas na: +387 (0)33 20 94 59

PREDSTAVLJAMO

MIDNIGHT BLUE I ECLIPSE GRAY

Midnight Blue i Eclipse Gray ograničene edicije su se pridružile klasičnim Black i White Smoke edicijama. Ukrašene logotipima od brušene bronze, ove nove boje su upečatljive kao i njihov zvuk.
PREDSTAVLJAMO

MIDNIGHT BLUE I ECLIPSE GRAY

Midnight Blue i Eclipse Gray ograničene edicije su se pridružile klasičnim Black i White Smoke edicijama. Ukrašene logotipima od brušene bronze, ove nove boje su upečatljive kao i njihov zvuk.

Ultimativna tišina, komfor i zvuk.

To je moć Bose QuietComfort® slušalica: najbolje u klasi kombinacija poništavanja buke, audio performansi i udobnosti. Podesite zvuk po svom ukusu koristeći podesivu EQ i dobićete ljubav na prvo slušanje.

Šta drugi kažu o Bose QuietComfort® 45 slušalicama

“Jednostavno rečeno, ovo je najbolje aktivno poništavanje buke koje možete pronaći u over-ear modelu slušalica.”

– Septembar 2021
Vrhunsko aktivno poništavanje buke, prefinjen zvučni potpis, produženo trajanje baterije, fantastična udobnost i konekcija.”

– Oktobar 2021
SISTEM ELIMINACIJE VANJSKE BUKE SVJETSKE KLASE

OSJEĆAJ JE ČAROBAN ALI TO NIJE ČAROLIJA.

To je naša Acoustic Noise Cancelling™ tehnologija. Ova tehnologija je proizvod više od 50 godina istraživanja. Ona poništava vanjsku buku koristeći suprotan signal, što rezultira pozadinskom tišinom i samim time vam pruža više vaše muzike. Postoji nekoliko načina rada te možete birati između tihog načina za potpuno poništavanje buke ili opreznog načina rada čijim odabirom postajete svjesni svog okruženja kada je to potrebno.
OPREZNI NAČIN

Više muzike ali i svijesti o okruženju.

Oprezni način rada koristite kada je potrebno da ste svjesni okruženja u kojem se nalazite. U ovom načinu rada vaša muzika i zvuk iz okruženja rade u balansiranom nivou glasnoće.
HIGH-FIDELITY AUDIO + PODESIVA EQ

Zvuk podešen na način koji volite.

QuietComfort® 45 slušalice s ekskluzivnim Bose tehnologijama kao što je TriPort akustična arhitektura daju zvuk visoke vjernosti što je i bio naš cilj. Koristeći podesivu EQ (bas, srednji i visoki tonovi) možete podesiti svoju muziku tačno onako kako želite.
NOISE-REJECTING SISTEM MIKROFONA

Razgovori bez šuma i smetnji — kod kuće ili vani.

Sa četiri vanjska mikrofona, ove slušalice izoluju i fokusiraju se na vaš glas. Algoritam za odbijanje buke filtrira zvuk okoline i pruža jasne razgovore čak i u vjetrovitim i bučnim uvjetima.
LAGANE I KOMFORNE

Komfor u detaljima

Izuzetno iskustvo slušanja zahtijeva odgovarajući nivo udobnosti. Sa QC45 glatkim jastučićima za uši bez nabora, luksuznom plišanom sintetičkom kožom i minimalnom silom stezanja, potpuno ćete zaboraviti da ih nosite - čak i nakon više sati slušanja.
POUZDANA BLUETOOTH KONEKCIJA

Bežična sloboda za više uređaja

Bluetooth 5.1 pruža pouzdanu, kvalitetnu i konzistentnu konekciju do 9 metara udaljenosti. Uparite do dva uređaja u isto vrijeme i jednostavno ih odabirajte po potrebi.
DO 22 SATA KORIŠTENJA*

Za dugo slušanje

QuietComfort® 45 slušalice omogućavaju do 22 sata* korištenja sa jednim potpunim punjenjem što je dovoljno za najduži let sa kontinenta na kontinent. Potpuno punjenje postižu sa 2.5 sata punjenja, a brzo 15 minutno punjenje omogućava do 3 sata korištenja. A za korištenje duže od 22 sata koristite opciju direktnog priključivanja na uređaj za reprodukciju putem audio kabla koji se isporučuje uz slušalice.
* Testiranje baterije je izvršeno na način da je kod testiranja bila uključena opcija eliminacije pozadinske buke dok su slušalice radile na 50% jačine zvuka. Vrijeme trajanja baterije je bazirano na prosječnom - tipičnom korištenju i može varirati u odnosu na način na koji se slušalice koriste.

Projektovane za cjelodnevno korištenje

Bose Music aplikacija

Uz prigodne instrukcije za prvo pokretanje, vaše slušalice su u funkciji za par minuta. Uz to, tokom pokretanja upoznaćete se sa svime što slušalice mogu da ponude.Trenutne informacije

Pritisnite i držite multifunkcijsko dugme za pristup glasovnom asistentu vašeg mobilnog uređaja.

SimpleSync™ tehnologija

Sa Bose SimpleSync™ tehnologijom, možete upariti vaše QC45 slušalice sa određenim modelima Bose zvučnika i soundbar-ova.SPECIFIKACIJE

Sadržaj pakovanja


QuietComfort® 45 slušalice

Zaštitna futrola

12'' USB kabal za punjenje

3.5 mm na 2.5 mm audio kabal


Slušalice: 7.25" H x 6" W x 3" D (8.5 oz)

Zaštitna futrola: 8.3" H x 5.7" W x 2" D (6.64 oz)

Bluetooth domet: Do 9m

Bluetooth verzija: 5.1

Trajanje punjenja: Do 22 sata*

Vrijeme punjenja baterije: Do 2.5 sati

Brzo punjenje: 15 minuta punjenja za do 3 sata korištenja

Metod punjenja baterije: USB-C


* BOSE je proveo Testiranje baterije na način da je uključeno aktivno poništavanje buke uz kontinuiranu audio reprodukciju pri 50% jačine zvuka. Vrijeme rada baterije ovisi o tipičnoj upotrebi i može varirati ovisno o korištenju.

Ugrađeni sistem-array mikrofona za optimalno pokrivanje glasa.

Black

White Smoke

Midnight Blue - ograničena serija

Eclipse Gray - ograničena serija