NOVO

Bose noise-masking sleepbuds™

ZA BOLJI SAN. BEZ OBZIRA NA GLASNO HRKANJE..

KUPI

Izgledaju kao malene slušalice ali Bose noise-masking sleepbuds™ su namjenski dizajnirane za spavanje. One ne mogu raditi streaming muzike niti imaju redukciju vanjske buke. Umjesto toga posjeduju 10 vrsta opuštajućih zvukova. Sve u cilju maskiranja buke tokom noći koja narušava i spriječava zdrav san. Pomoću Bose noise-masking sleepbuds™ kada zaspite - nastavljate spavati.

10 OPUŠTAJUĆIH ZVUKOVA


KOMFORNE ZA NOŠENJE


PUNJIVE BATERIJE


POTPUNO BEŽIČNE


POSTOLJE ZA PUNJENJE


ALARMI ZA BUĐENJE


Spavajte. Konačno.

Svi smo imali takvo iskustvo. Noći kada jednostavno ne možete zaspati zbog zvukova poput hrkanja, saobraćaja ili preglasnih komšija. Iz tog razloga smo odlučili učiniti nešto po tom pitanju te smo proizveli Bose noise-masking sleepbuds™ sa inkorporiranom tehnologijom maskiranja vanjske buke reprodukcijom opuštajućih šumova. Komfornog dizajna, kompaktne i istinski bežične, reprodukuju posebno odabrane zvukove koji maskiraju buku okoline i opuštaju vas dok ne utonete u san. Probudićete se odmorni i spremni za novi dan i izazove koje on donosi.

Odličan izbor protiv nepoželjne buke.

Umjesto streaming-a muzike, Bose sleepbuds reprodukuju opuštajuće šumove koji maskiraju nepoželjnu buku tokom noći. Iako smo neprikosnoveni u tehnologiji uklanjanja vanjske buke koju primjenjujemo u našim slušalicama, otkrili smo da je, kada se radi o spavanju, mnogo bolje maskirati specifične frekvencije nepoželjne buke koja vas onemogućava da zaspite(ljudske glasove pogotovo). Rješenje je u tome da slušate posebno odabrane opuštajuće šumove koji će vam pomoći da zaspite.

OPŠIRNIJE

ISTRAŽITE MOGUĆNOSTI

Jedna aplikacija za bolji odmor

Pokušati zaspati je dovoljan napor sam po sebi. Iz tog razloga dizajnirali smo Bose Sleep aplikaciju pomoću koje je više nego jednostavno podesiti sleepbuds™. Preuzmite aplikaciju, odaberite zvuk koji vam najviše odgovara, odaberite odgovarajuću jačinu i koliko dugo tokom noći želite da sleepbuds™ reprodukuju odabrani zvuk. Koristite ista podešavanja svake noći ili eksperimentišite sa opcijama dok ne otkrijete onu koja vam najviše odgovara. Bose Sleep aplikacija se, također, može koristiti i kao alarm za buženje koji samo vi možete čuti.OTKRIJTE ZVUKE

Uživajte u ritmu morskih talasa koji se razbijaju o obalu. Pustite da vas uspava šuškanje lišća. Osjetite pucketanje logorske vatre ili noćnu pjesmu cvrčaka. Odaberite odgovarajući zvuk sa liste opuštajućih zvukova posebno odabranih da omoguće nesmetan san. Bilo da želite zvuk koji će maskirati neželjene šumove i buku tokom noći ili jednostavno želite slušati nešto opuštajuće. Poslušajte neke od primjera koje smo odabrali za vas i uživajte. Putem ažuriranja aplikacije konstantno ćemo dodavati nove zvuke u budućnosti.

shuffle
repeat

odaberite zvuk/select sound

Dizajnirane da budu komforne

Ne postoje dva jednaka uha. Iz tog razloga proveli smo istraživanje koristeći trodimenzionalne skenove i geometriju i dobivene informacije iskoristiti da izradimo majušne earbud module koji su jedva veći od zrna graška. Sleepbuds™ se isporučuju sa tri veličine (S/M/L) naših StayHear+ Sleep uložaka za uho čiji je oblik posebno dizajniran da stoje čvrsto unutar ušne školjke. Sleepbuds™ će sigurno ostati na mjestu unutar vaše ušne školjke tokom cijele noći. Ispravno postavljanje unutar ušne školjke iznimno je važno za ispravnu funkciju. Prije nego ih raspakujete i isprobate pogledajte video u kojem je detaljno objašnjeno kako se ispravno postavljaju.

Mnogo više od obične kutije za čuvanje

Ova kombinacija kutije za čuvanje kao i punjenje čuva i puni baterije vašim Sleepbuds™ - ima kada nisu u upotrebi. Mjesta za Sleepbuds™ unutar kutije su namagnetisana i čvrsto ih drže na mjestu tokom punjenja. A kada je kutija isključena, još uvijek vašim Sleepbuds™-ima može jednom do maksimuma napuniti baterije što je velika pogodnost dok ste na putovanju ili izvan kuće.

SPECIFIKACIJA

Dimenzije/težina


Sleepbuds: 2.38 x 2.69 x 1.42 cm (HxWxD) (2.3 g svaka)

Case: 2.70 x 7.70 x 7.70 cm (HxWxD) (111.41 g)


Dodatni detalji


Rechargeable silver-zinc batteries

Charging time: Up to 8 hours for sleepbuds

Battery life: Up to 16 hours per full charge

Charging case: Up to 3 hours charging time


Pakovanje


Bose noise-masking sleepbuds™

Charging/storage case

3 pairs of StayHear+ Sleep tips (S/M/L)

Wall charger

USB cable

Drawstring travel pouch