NOVO

SoundSport Free

NAŠE PRVE, ISTINSKI BEŽIČNE, SLUŠALICE

Istinski bežične. Doživite potpunu slobodu.

NAŠE PRVE, ISTINSKI BEŽIČNE, IN-EAR SLUŠALICE

Čist, kristalno jasan i dinamičan zvuk iz naših prvih istinski bežičnih slušalica. Naši inžinjeri su se potrudili da slušalice stoje na svom mjestu i budu komforne tokom nošenja. U njih je ugrađena velika količina napredne tehnologije. Vaš način vježbanja možete podići na novi nivo.

MODERNA TEHNOLOGIJA I DIZAJN

Kada govorimo o tehnologiji unutar ovih slušalica, fokusirali smo se na najmanje detalje - od tuninga elektronike zadužene za reprodukciju zvuka do gotovo idealnog pozicioniranja Bluetooth® antene kako bi obezbijedili najbolji mogući prijem signala. Rezultat svih tih poboljšanja? - Konzistentna reprodukcija, kristalno čist i jasan zvuk, bez obzira da li je vaš mobilni uređaj u ruci, džepu, pričvršćen za nadlakticu ili u ruksaku. ... I sve to bez ikakvih žica za povezivanje.

Slušalice koje se ističu. Uvijek na svom mjestu.

Ove slušalice posjeduju nenadmašnu kombinaciju komfora i stabilnosti. To je zato što smo uspjeli proizvesti StayHear+ Sport Tips koje ravnomjerno raspoređuju kontakt, te se prilagođavaju prirodnom obliku ušne školjke. Rezultat je izuzetna stabilnost, slušalice neće ispadati, niti će postati naporne za nošenje. To sve vam omogućuje da se usmjerite na vježbanje i postignete željene rezultate.

Vrhunske karakteristike za vrhunske rezultate.

Za postizanje vrhunskih atletskih rezultata potrebne su godine napornog vježbanja. Potpuno ista stvar je i sa inžinjeringom koji stoji iza ovih slušalica. Naši stručnjaci godinama osmišljavaju nove i unapređuju postojeće tehnologije. Rezultat - EQ optimizirana jačina zvuka u kombinaciji sa BOSE digitalnim procesiranjem signala daje pun i balansiran zvuk na bilo kojem stepenu jačine. Bez obzira kako velika buka je u teretani gdje vježbate, vaša muzika će vam dati dodatnu energiju.

Znojite se, bez da pokvasite slušalice.

Vlaga i slušalice se obično ne podnose najbolje. Ali mi smo pronašli način da riješimo taj problem. Koristeći najmodernije materijale otporne na vlagu postigli smo da unutrašnjost slušalica uvijek bude suha i potpuno funkcionalna. Ove slušalice se ne plaše vlage niti kiše. Loše vrijeme više ne može biti izgovor za odustajanje od vježbanja.

MNOGO VIŠE OD OBIČNE ZAŠTITNE KUTIJE

Jedno punjenje baterija dovoljno je za slušanje muzike u trajanju od 5 sati - savim dovoljno za vrijeme koliko traje vaše vježbanje. A kada završite sa vježbanjem jednostavno odložite slušalice u njihovu zaštitnu kutiju koja će obezbijediti dva puna punjenja slušalica (do 10 sati reprodukcije) plus brzo 15 minutno punjenje koje će vam pružiti 45 minuta reprodukcije.

Pronađite vaše slušalice

Izgubili ste slušalice? Imamo rješenje za to. Bose Connect aplikacija pomaže u pronalaženju vaših izgubljenih slušalica. Ali to nije sve. Sada je moguće jednostavno kontrolisati sve Bluetooth konekcije i odabirati željene kada je potrebno. Bose Connect aplikacija također obezbjeđuje redovna ažuriranja softvera kao i novosti o proizvodu uz mogućnost personalizacije opcija.


ISTINSKI BEŽIČNE


Uživajte u potpunoj i neograničenoj slobodi kretanja.


POUZDANA KONEKCIJA


Dizajnirane da obezbijede maksimalnu jačinu i pouzdanost bežičnog signala.


KOMFORNE, UVIJEK NA MJESTU


StayHear+ Sport adapteri dizajnirani za stabilnost i komfor prilikom korištenja.


EQ OPTIMIZIRAN ZVUK


Za optimalne performanse na bilo kojem stepenu pojačanja.


OTPORNE NA VLAGU


IPX4 klasifikacija znači da se ove slušalice ne plaše vlage niti kiše.


BATERIJA I ZAŠTITNA KUTIJA


5 sati reprodukcije uz jedno punjenje. Jednostavno punjenje u zaštitnoj kutiji. Kutija pruža ukupno 2 punjenja (10 sati reprodukcije).


SPECIFIKACIJE

Dimenzije/težina


Slušalice: 3.12 cm H x 2.5 cm W x 3 cm D (15 g svaka)

Zaštitna kutija

3.75 cm H x 10 cm W x 4.75 cm D (80 g)


Dodatno


Punjiva Li-Ion baterija

Vrijeme punjenja: 2 sata

Vrijeme reprodukcije za jedno punjenje: 5 sati


Sadržaj pakovanja


SoundSport Free bežične slušalice

Portabl zaštitna kutija - punjač

3 veličine StayHear+ Sport adaptera za uho

USB kabal