Bose Smart Soundbar 300

4.8 () Rating on bose.com


Dostupan u slijedećim varijantama:

Opcije i dodaci za Bose Soundbar300:

Za više informacija pozovite nas na: +387 (0)33 20 94 59

Napravljen za svaki dan - i za svakoga

Novi Bose Smart Soundbar 300 reprodukuje prostoran zvuk, čiste dijaloge i snažan bas za vaše filmove, muziku i igrice. Akustični dizajn uređaja je takav da je uređaj vitak i elegantan. Sa ugrađenim glasovnim asistentima kao i ekskluzivnom Bose Voice4Video™ tehnologijom dobijate mogućnost da jednom jedinom glasovnom komandom dobijete šta želite, za što je obično, trebalo više koraka. Uređaj brzo reaguje, jednostavan je za upotrebu - sasvim dovoljno za svakodnevni užitak.

Opcije servisa (Amazon Alexa, Google Assistant) mogu biti različite na različitim jezicima i mogu biti nedostupne u nekim zemljama.

ISTRAŽITE MOGUĆNOSTI

Kontrolišite glasom, gledajte

Ekskluzivna Bose Voice4Video™ tehnologija proširuje mogućnosti Alexa glasovnog servisa kao ni u jednom uređaju do sada. Uz kontrolu Bose Smart Soundbar uređaja, moguća je kontrola glasom i vašeg TV, kablovskog ili satelitskog box-a. Ne treba vam daljinski upravljač, ne trebaju dugmići, ništa. Upalite vaš tv uređaj i odaberite vašu omiljenu emisiju jednostavno tražeći od Alexa servisa. Čak će se i oni koji uopšte ne prate tehnološke inovacije osjećati kao stručnjaci. Dovoljno je da kažete: "Alexa, prikaži NFL Network" i vaš program će se pojaviti na ekranu. To je najbrži način da gledate što želite sa kime želite. Usput čak možete obaviti odlazne i dolazne pozive koristeći neke od ostalih Bose smart uređaja, Amazon Echo proizvoda ili bilo koga na vašoj kontakt listi. Sve to bez upotrebe ruku, telefonskih uređaja a u nekim državama čak i bez plaćanja naknade.****Opcije poziva su dostupne samo ukoliko koristite Alexa servis. Za poziv proizvoda obje strane moraju postaviti ovu opciju i biti priključeni na Wi-Fi.

Sami — na zabavi — slušajte

Bose SimpleSync™ tehnologija omogućava da vaš Bose Smart Soundbar 300 uparite sa kompatibilnim Bose proizvodima. Želite da gledate TV bez da ometate ukućane? Uparite vaše Bose slušalice i uživajte u potpuno ličnom ugođaju slušanja. Želite da slušate isti sadržaj u više prostorija istovremeno? Uparite Soundbar sa nekim od Bose Bluetooth zvučnika i reprodukujte zvuk na više lokacija unutar vašeg doma. Proizvodi koji podržavaju SimpleSync™ tehnologiju

Muzika.
Na način koji želite.

Postoji jako puno opcija kada dođemo do toga šta biste željeli da slušate. Sa Wi-Fi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, i Spotify Connect kompatibilnošću, možete koristiti bežični stream-ing čega god želite, kako god želite. Pretražujte vašu omiljenu muziku na besplatnim muzičkim servisima i reprodukujte bilo šta iz vaše lične arhive sa tablet uređaja ili pametnog telefona. Ako sadržaj možete dobiti na vašem tabletu ili pametnom telefonu - onda ga možete i čuti na Bose Soundbar 300. Dostupnost muzičkih servisa varira od države do države ili regije.

Jednostavna montaža.
Jednostavno korištenje.

Bose Smart Soundbar 300 se jednostavno priključuje na tv uređaja pomoću jednog kabla (optički audio kabal - uključen u pakovanje) ili HDMI kabal (ne dolazi uz uređaj). Jednostavno priključite soundbar u vaš tv uređaj, uključite u struju i upalite. Preuzmite Bose Music app aplikaciju i pomoću nje dovršite inicijalno podešavanje sistema, priključenje na wi-fi i odabir vašeg glsovnog asistenta.

Kontrolišite uređaj

Sa Bose Music app aplikacijom jednostavno podesite vaš soundbar, odaberite glasovnog asistenta i pretražujte vašu muzičku arhivu. Usput jednostavno preskačite stanice, play-liste i servise bez napuštanja aplikacije. Plus, sa aplikacijom kontrolišite uparene kompatibilne Bose uređaje. Podešavanje uređaja i opcija putem aplikacije je jednostavno i intuitivno. Vaši muzički sadržaji su samo na blagi dodir od vas. Ukoliko više korisnika koristi isti uređaj, svaki od njih može personalizirati svoje opcije i sadržaje.

Želite više? Dodajte više.

Nećete vjerovati šta Bose Soundbar300 može sam, ali unatoč svemu mi smo pripremili i dodatke za slučaj da ih poželite.
Dodajte bas modul, surround zvučnike ili oboje i kreirajte vrhunski Home Theater sistem.
Unaprijedite već vrhunsko.

SNAŽNIJI BAS

DODAJTE BASS MODUL 500

Mali subwoofer sa nevjerovatnim basom za svoju veličinu.
Bežično priključivanje za postavljanje bilo gdje.
Jednostavna montaža.

PROSTORNIJI ZVUK

DODAJTE BOSE SURROUND ZVUČNIKE

Vrhunski zvuk kućnog kina. Izuzetno prostoran.
Bežično priključivanje za postavljanje bilo gdje.
Uklapaju se u svaki interijer. Samo 4'' visine.

VIŠE SVEGA

DODAJTE I BASS MODUL 500 I SURROUND ZVUČNIKE

Iskustvo najboljih kina.
Bežično priključivanje na soundbar za postavljanje bilo gdje.
Savršen a kompaktan sistem. Jednostavna montaža.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA PROVJERU DOSTUPNOSTI MODELA

Više muzike u više prostorija

Bose Smart Soundbar300 je dio veće BOSE SMART porodice uređaja dizajniranih da bežičnim putem rade zajedno
Kreirajte grupu od više uređaja te na taj način reprodukujte sadržaje unutar više prostorija. Također, možete upariti i modele Bose Portable Bluetooth zvučnika za 1-ka-1 vezu sa Bose SimpleSync™ tehnologijom.

BOSE SMART PORODICA UREĐAJA

BOSE SOUNDLINK BLUETOOTH PORODICA UREĐAJA

SPECIFIKACIJE

Dimenzije/masa

Soundbar: 2¼" H x 27½" W x 4" D (7 lb)

Daljinski upravljač: 4.1" H x 1.6" W x 0.5" D (0.1 lb)

Napojni kabal: 5ft

Optički kabal: 5ft


Materijali

Tijelo: Premium plastika

Front: Metalna rešetka


Ulazi

HDMI ARC (Audio Return Channel)

Optical in

Priključak za Bass Module

230V


Boja

BOSE BLACK


Bluetooth

Bluetooth domet: do 9m

Bluetooth verzija: 4.2


Kontrole

Remote: Power, TV source, volume, mute, Bluetooth, bass, Dialogue Mode


SADRŽAJ PAKOVANJA

Bose Smart Soundbar 300

Daljinski upravljač sa baterijom/p>

Kabal za napajanje

Optički kabal

Kratko uputstvo za upotrebu