SoundWear Companion
zvučnik

ZVUK KOJI MOŽETE ODJENUTI

Praktičan. Komforan. Jednostavan.

Naravno, želite svoju muziku imati uz sebe svo vrijeme. Ali, ne želite baš uvijek staviti slušalice i isključiti okruženje. Sada i ne morate. Novi SoundWear Companion zvučnik je dizajniran posebno za vas. Ovaj zvučnik koji možete "odjenuti" nudi najbolje od oba svijeta - praktičnost i operativnost, na način da osim što slušate muziku, budete potpuno svjesni i vašeg okruženja. Zvučnik leži na vašim ramenima i reprodukuje zvuk vrhunske kvalitete. Usmjeren je ka vašim ušima i ne ometa druge u vašoj okolini. Legendarna WaveGuide tehnologija se još jednom pokazala na djelu. Performanse koje vas neće iznevjeriti.

ODJENITE VAŠU MUZIKU

Sa nekim modelima, fokus je usmjeren na modu a mnogo manje na kvalitetu i funkciju. U našem slučaju to nije tako. Svaki dio zvučnika je pažljivo projektovan da reprodukuje što kvalitetniji zvuk. Ovaj zvučnik maksimalno koristi pogodnosti naše višestruko dokazane WaveGuide tehnologije. Dvije 28 centimetarske WaveGuide linije pružaju sve ono što drugi slični zvučnici nemaju. Dubok, pun i kristalno jasan zvuk.

OKRUŽENI MUZIKOM.
SVJESNI VAŠEG OKRUŽENJA.

Postavite zvučnik na ramena. Hodajte unaokolo. Obavite poziv ili upitajte Siri neko pitanje. Ovaj zvučnik vas oslobađa korištenja drugih uređaja a u isto vrijeme vas čini potpuno svjesnim vašeg okruženja.

NASTAVLJAMO DUGU ISTORIJU INOVACIJA …

Interesantno je kada pogledamo unazad. Stereo zvučnici koji reprodukuju više zvuka sa zadnje strane nego sa prednje. Kompaktni jedan-zvučnik stereo sistemi koji su zamijenili brdo pojedinačnih audio komponenti. Slušalice sa eliminacijom vanjske buke koje su promijenile vezano za tu tehnologiju. To su samo neka od inovativnih rješenja koje smo ponudili u historiji naših inovacija. Ukoliko niste probali neki od naših uređaja, vjerovatno baš i ne znate o čemu pričamo i o kakvim razlikama se ovdje radi. To je jedan od razloga koji nas stimuliše da kreiramo proizvode koji će vam život poboljšati na nezamislive načine. SoundWear Companion zvučnik je posljednji takav primjer. Testirajte ga a zatim pokušajte zamisliti dan bez njega.

INOVATIVNI INŽENJERING

TRAJANJE BATERIJA


Reprodukcija do 12 sati. Brzo 15 minutno punjenje daje dodatnih 2 sata reprodukcije.


OTPORAN NA ZNOJ I VREMENSKE PRILIKE


Ne brinite o malo kiše ili mnogo sunca. Ovaj uređaj to može podnijeti.


VIBRACIJE ZA DOLAZNE POZIVE


Laganim vibriranjem uređaj vas obavještava o dolaznom pozivu.BLUETOOTH POVEZIVANJE


Bluetooth povezivanje je olakšano glasovnim komandama.


Ergonomski uvijen.
Ugodan za nošenje.

Dizajnirali smo tehnologiju koja isporučuje toliko bas frekvencija da je teško zadržati zvučnik oko vrata. Korištenjem specijalnih materijala kao bend-and-stay čeličnu žicu inkorporiranu u silikonski materijal medicinke klase postigli smo idealan omjer blagog torzije koja pomaže da zvučnik ostane na svom mjestu. Korištenjem ovog zvučnika uočićete da je ugodan za cjelodnevno nošenje, toliko da ćete često zaboraviti da ga uopšte nosite.

Izmjenjiv. Rastegljiv.
Dugotrajan.

Projektovanje zvučnika nije jedino čime smo opsjednuti. Naši posebno izrađeni materijali za prekrivanje zvučnika su potpuno akustički transparentni. Na taj način ništa ne predstavlja prepreku između vas i vaše muzike. Korišteni materijali su statički neutralni te se vaša odjeća i vaša kosa neće lijepiti za njih. Četiri opciona dizajna i boje su dostupni i tijesno pristaju vašem zvučniku. Osnovni model posjeduje crnu prekrivku. Dodatne opcione dostupne boje su Vrijesak siva, Ponoćno plava i Tamna šljiva.

Aplikacija koja čini razliku

Uvijek želimo da vlasnici naših slušalica izvuku maksimum. Iz tog razloga smo dizajnirali besplatnu aplikaciju koja omogućava priključenje, kontrolu i izmjenu više uređaja jednostavnije nego ikada prije. Aplikacija, također, pruža mogućnost individualizacije podešavanja za svaki uređaj. Jednostavna i intuitivna za upotrebu, aplikacija koja čini razliku.


SPECIFIKACIJE

Dimenzije


Zvučnik: 7.5" H x 7" W x 1.75" D (9.2 oz)

Priključci


Micro-B USB port

Dodatni detalji


Bluetooth domet: 30 ft (9 m)

Vrijeme punjenja baterija: do 3 sata

Do 12 sati trajanje baterija kod reprodukcije

Sadržaj pakovanja


SoundWear Companion zvučnik

SoundWear Companion crna prekrivka

USB kabal za punjenje