L1 Pro32 Portable Line Array System with Sub2 Powered Bass Module

0.0 () Novi proizvod.


Dostupan u slijedećim varijantama:


Za više informacija pozovite nas na: +387 (0)33 20 94 59

180° HORIZONTALNA POKRIVENOST

UPAREN SA SUB2 AKTIVNIM BAS MODULOM

PHANTOM NAPAJANJE I BLUETOOTH® KONEKCIJA

32-DRIVERA U LINIJI, UNIFORMNA POKRIVENOST

UGRAĐEN MIKSER SA TONEMATCH OPCIJAMA

BEŽIČNA KONTROLA MIKSERA PUTEM L1 MIX APP

128db SPL PEAK AKO JE UPAREN SA SUB2

PRE-PODEŠAVANJA: ŽIVA SVIRKA, REPRODUKCIJA ITD...

TONEMATCH PRIKLJUČAK ZA KONEKCIJU SA MIKSEROM

SUPERIORAN AUDIO DOŽIVLJAJ

Vrhunac prenosnih PA

Superiorna kvaliteta zvuka dolazi od modula sastavljenog od 32 zvučnika uz dodatak Sub2 aktivnog bas modula. Horizontalna pokrivenost je 180 stepeni sa potpuno fokusiranom vertikalnom pokrivenošću i najvećim SPL-om naspram udaljenosti u klasi L1 modela ikada. Intrigantni detalji, čistoća zvuka, dinamika i konzistentnost, čak i u najzabačenijim dijelovima tokom velikih događaja.

Za DJ-eve, muzičare, bendove i samostalne izvođače - kao i samu publiku - L1 Pro32 će ponuditi zaista superioran doživljaj.

SUB2 AKTIVNI BAS MODUL

Male dimenzije. Veliki bas.

L1 Pro32 u kombinaciji sa Bose Sub2 bas modulom, uključuje 10" × 18" Neodmium RaceTrack driver visoke iskoristivosti. Sub2 je snažnija varijanta i reprodukuje niže frekvencije uz veću snagu. Unikatni RaceTrack dizajn zvučnika Sub2 nudi moćan bas, posjeduje optimizovan centar gravitacije i štedi prostor. Uski dizajn znači da dobijate punu snagu kao kod konvencionalnog bass zvučnika uz izrazito manje dimanzije. Osim toga namjenski dizajn SubMatch konektora znači da Sub2 možete priključiti na L1 Pro32 jednim jedinim kablom koji prenosi kako audio signal tako i napajanje samog uređaja.

UGRAĐENI MIKSERI

Mikser u sistemu ali i na vašem pametnom telefonu

Svaki L1 Pro sistem uključuje integrisani mikser, tako da jednostavno možete koristiti različite instrumente, mikrofone i druge uređaje. Uređaj posjeduje dva XLR-1/4” ulaza sa phantom napajanjem, 1/4" and 1/8" (3.5 mm) aux ulaze, plus Bluetooth streaming mogućnost. Pomoću iluminiziranih kružnih enkodera imate trenutan pristup jačini zvuka, ton kontrolama i reverb podešavanjima po kanalu. U skladu sa vrstom izvođenja odaberite neko od optimizovanih EQ pre-podešavanja: živa svirka, reprodukcija itd... Koristeći namjenski ToneMatch priključak možete dodati nove instrumente i druge audio uređaje. Ovaj priključak putem jednog kabla obezbjeđuje i napajanje i prenos digitalnih audio podataka između sistema i opcionih Bose T4S or T8S miksera.

Putem intuitivne L1 Mix aplikacije bežično kontrolišite mikser sa vašeg tablet uređaja ili pametnog telefona.

L1 MIX APP

Intuitivna i trenutna bežična kontrola

Sa L1 Mix aplikacijom možete precizno i fino podešavati parametre miksera koristeći tablet ili vaš pametni telefon, a sve to dok šetate prostorijom te želite čuti kako vaš mix zvuči uživo. Promijenite jačinu zvuka i parametre boje tona u aplikaciji i posmatrajte LED iluminizovane enkodere na uređaju kako se automatski prilagođavaju podacima dobijenim iz aplikacije. L1 Pro i aplikacija su uvijek sinhronizovani u realnom vremenu. Jedna od prednosti aplikacije je što u svakom momentu imate dostupnu ToneMatch bazu podataka sa predefinisanim EQ obrascima.

Aplikacija sa intuitivnim kontrolama vam pruža fleksibilnost i daje moć da u svakom trenutku kontrolišete uređaj te mijenjate ili podešavate njegove opcije.

SVE ZA TAJ TRENUTAKPremium zvuk na sceni. Praktična prenosivost bilo gdje. Sa L1 Pro32 sistemom potrebne su minute od raspakivanja preko postavljanja do izvođenja. L1 Pro32 daje izvođačima jednostavan proces montaže i vrhunski zvuk.

Pogledajte sve L1 Pro modele


Ostali L1 Pro modeli i dodaci


Uporedite L1 Pro sisteme


L1 Pro32 sa Sub2/Sub1

Akustične performanse: Uniformna pokrivenost.
Niz uključuje 32 namjenska 2" neodmium zvučnika.
Na ovaj način ostvarena je horizontalna pokrivenost od 180 stepeni uz veoma fokusiranu vertikalnu pokrivenost.
Sistem posjeduje ubjedljivo najveći SPL u odnosu na udaljenost u svim L1 sistemima ikada.
Rezultat svega toga je vrhunski zvuk sa naglašenim detaljima, čistoćom i dinamikom. Pokrivenost je odlična čak i na zabačenim mjestima tokom događaja u velikim prostorima.

Pokrivenost:180° horizontalno x 0° vertikalno

Niske frekvencije (-3 dB) sa Sub1: 40 Hz

Niske frekvencije (-3 dB) sa Sub2: 37 Hz

L1 Pro16

Akustične performanse: Svestrana pokrivenost — 16 komada 2'' neodmium zvučnika u linijskoj formaciji J oblika daju pokrivenost od 180 stepeni horizontalno sa uskom vertikalnom kontrolom ka vrhu te širokom disperzijom vertikalno ka dnu. Ovakav način rasprostiranja zvuka omogućuje publici jednak ugođaj bilo da sjede u parteru ili se nalaze na spratu, balkonu i sl. Osim toga zvuk jednako dopire i do onih koji se nalaze na krajnjim tačkama prostora čak i kada se radi o većim događajima.

Pokrivenost:180° horizontalno x 0° do -30° vertikalno

Niske frekvencije (-3 dB): 42 Hz

...

L1 Pro8

Akustične performanse: Velika pokrivenost — Sistem pruža veliku pokrivenost prostora zahvaljujući sistemu od 8 komada 2'' neodmium zvučnika.
Zvučnici su postavljeni u u linijskoj formaciji C oblika.
Ovaj sistem daje horizontalnu pokrivenost prostora od 180 stepeni te vertikalnu od 40 stepeni.
Na taj način publika čuje vašu izvedbu bez obzira da li sjede ili stoje, čak i u ekstremnim situacijama kada se radi o manjim događajima u kafeima ili šopovima.

Pokrivenost:180° horizontalno x 40° vertikalno

Niske frekvencije (-3 dB): 45 Hz

...