L1 Pro8 Portable Line Array System

0.0 () Novi proizvod.


Dostupan u slijedećim varijantama:


Za više informacija pozovite nas na: +387 (0)33 20 94 59

180° HORIZONTALNA POKRIVENOST, 124 dB SPL PEAK

UGRAĐEN SUBWOOFER SA USKIM "RACETRACK" DRIVEROM

BLUETOOTH® KONEKCIJA

8-DRIVERA, C-SHAPE ARRAY, VELIKA POKRIVENOST

UGRAĐEN MIKSER SA TONEMATCH OPCIJAMA

BEŽIČNA KONTROLA MIKSERA PUTEM L1 MIX APP

ULTRA-PRENOSIV, MALE MASE

PRE-PODEŠAVANJA: ŽIVA SVIRKA, REPRODUKCIJA ITD...

TONEMATCH PRIKLJUČAK ZA KONEKCIJU SA MIKSEROM

RASPAKUJTE, POSTAVITE, ZAPOČNITE VAŠ PERFORMANS

Najprenosiviji L1 Pro sistem

L1 Pro8 je spreman gdje god da se nalazite, omogućujući brzo postavljanje i podešavanje. Sistem pruža veliku pokrivenost prostora zahvaljujući sistemu od 8 komada 2'' neodmium zvučnika c oblika. Ovaj sistem daje horizontalnu pokrivenost prostora od 180 stepeni te vertikalnu od 40 stepeni. Na taj način publika čuje vašu izvedbu bez obzira da li sjede ili stoje, čak i u ekstremnim situacijama kada se radi o manjim događajima u kafeima ili šopovima.

L1 Pro8 pruža, izvođačima ultra jednostavno postavljanje i podešavanje, uz superioran zvuk — moć da zvučite najbolje uz nastup bez tehničkih komplikacija.

RACETRACK WOOFER

Bas sa autoritetom

Integrisani subwoofer sa jedinstvenim "RaceTrack" zvučnikom daje moćan bas. Zvučnik ima optimalan centar gravitacije i zauzima jako malo prostora volumenom. Ovaj uski 7" × 13" zvučnik pruža performanse koje lako nadmaše konvencionalni 12'' bas zvučnik standardnih dimenzija, usput zauzimajući manje prostora u vašem prtljažniku tokom transporta kao i na bini tokom izvođenja. Također, olakšava i svaki napor između - iz vašeg doma do vozila, iz vozila do bine i obratno.

UGRAĐENI MIKSERI

Mikser u sistemu ali i na vašem pametnom telefonu

Svaki L1 Pro sistem uključuje integrisani mikser, tako da jednostavno možete koristiti različite instrumente, mikrofone i druge uređaje. Uređaj posjeduje dva XLR-1/4” ulaza sa phantom napajanjem, 1/4" and 1/8" (3.5 mm) aux ulaze, plus Bluetooth streaming mogućnost. Pomoću iluminiziranih kružnih enkodera imate trenutan pristup jačini zvuka, ton kontrolama i reverb podešavanjima po kanalu. U skladu sa vrstom izvođenja odaberite neko od optimizovanih EQ pre-podešavanja: živa svirka, reprodukcija itd... Koristeći namjenski ToneMatch priključak možete dodati nove instrumente i druge audio uređaje. Ovaj priključak putem jednog kabla obezbjeđuje i napajanje i prenos digitalnih audio podataka između sistema i opcionih Bose T4S or T8S miksera.

Putem intuitivne L1 Mix aplikacije bežično kontrolišite mikser sa vašeg tablet uređaja ili pametnog telefona.

L1 MIX APP

Intuitivna i trenutna bežična kontrola

Sa L1 Mix aplikacijom možete precizno i fino podešavati parametre miksera koristeći tablet ili vaš pametni telefon, a sve to dok šetate prostorijom te želite čuti kako vaš mix zvuči uživo. Promijenite jačinu zvuka i parametre boje tona u aplikaciji i posmatrajte LED iluminizovane enkodere na uređaju kako se automatski prilagođavaju podacima dobijenim iz aplikacije. L1 Pro i aplikacija su uvijek sinhronizovani u realnom vremenu. Jedna od prednosti aplikacije je što u svakom momentu imate dostupnu ToneMatch bazu podataka sa predefinisanim EQ obrascima.

Aplikacija sa intuitivnim kontrolama vam pruža fleksibilnost i daje moć da u svakom trenutku kontrolišete uređaj te mijenjate ili podešavate njegove opcije.

SVE ZA TAJ TRENUTAKPremium zvuk na sceni. Praktična prenosivost bilo gdje. Sa L1 Pro sistemom potrebne su minute od raspakivanja preko postavljanja do izvođenja. Moćan je osjećaj zvučati vrhunski na opremi za koju vam je potrebno samo par minuta za postavljanje.

Pogledajte sve L1 Pro modele


Ostali L1 Pro modeli i dodaci


Uporedite L1 Pro sisteme


L1 Pro32 sa Sub2/Sub1

Akustične performanse: Uniformna pokrivenost.
Niz uključuje 32 namjenska 2" neodmium zvučnika.
Na ovaj način ostvarena je horizontalna pokrivenost od 180 stepeni uz veoma fokusiranu vertikalnu pokrivenost.
Sistem posjeduje ubjedljivo najveći SPL u odnosu na udaljenost u svim L1 sistemima ikada.
Rezultat svega toga je vrhunski zvuk sa naglašenim detaljima, čistoćom i dinamikom. Pokrivenost je odlična čak i na zabačenim mjestima tokom događaja u velikim prostorima.

Pokrivenost:180° horizontalno x 0° vertikalno

Niske frekvencije (-3 dB) sa Sub1: 40 Hz

Niske frekvencije (-3 dB) sa Sub2: 37 Hz

L1 Pro16

Akustične performanse: Svestrana pokrivenost — 16 komada 2'' neodmium zvučnika u linijskoj formaciji J oblika daju pokrivenost od 180 stepeni horizontalno sa uskom vertikalnom kontrolom ka vrhu te širokom disperzijom vertikalno ka dnu. Ovakav način rasprostiranja zvuka omogućuje publici jednak ugođaj bilo da sjede u parteru ili se nalaze na spratu, balkonu i sl. Osim toga zvuk jednako dopire i do onih koji se nalaze na krajnjim tačkama prostora čak i kada se radi o većim događajima.

Pokrivenost:180° horizontalno x 0° do -30° vertikalno

Niske frekvencije (-3 dB): 42 Hz

...

L1 Pro8

Akustične performanse: Velika pokrivenost — Sistem pruža veliku pokrivenost prostora zahvaljujući sistemu od 8 komada 2'' neodmium zvučnika.
Zvučnici su postavljeni u u linijskoj formaciji C oblika.
Ovaj sistem daje horizontalnu pokrivenost prostora od 180 stepeni te vertikalnu od 40 stepeni.
Na taj način publika čuje vašu izvedbu bez obzira da li sjede ili stoje, čak i u ekstremnim situacijama kada se radi o manjim događajima u kafeima ili šopovima.

Pokrivenost:180° horizontalno x 40° vertikalno

Niske frekvencije (-3 dB): 45 Hz

...